BG | EN   
ул. "бяла Мура" 3, гр. Варна парк вю, гр. Каварна Комплекс Клиф, гр. Бяла Жилищна сграда,
ул. "Мир", гр. Варна

 

Iso 9001

        

  
 
 
 
 
 
 
Комплекс Клиф, гр. Бяла
 • Град Обзор

  Град Бяла е разположен в централната част на Българското Черноморско крайбрежие, отстоящ на 50 км южно от гр.Варна и 70 км северно от гр.Бургас, където функционират международни летища. Само на 20 км южно се намират известния курорт Слънчев бряг и Несебър, а на 70 км северно - Златни пясъци. На около 20 километра на юг се намира къмпинг Иракли, едно от най-девствените кътчета по българското черноморие.

  Бяла е основана ІІІ век преди новата ера.Тогава тя е носила името Аспрос. Разположена върху красив бряг, Бяла е център на богат лозаро-винарски край, традициите на който идват от корените на древността. Тук се произвежда чудесното вино “Димят”. Природните дадености определят развитието на града като център за пълноценен морски туризъм. В непосредствена близост се намират множество археологически и природни забележителности - Кара дере, Белите скали, нос Емине.

  Просторната плажна ивица в съчетание с широколистна гора, благоприятната температура на морската вода и нейната чистота предлагат оптимални условия за профилактика и възстановяване по крайбрежието на града. Бреговата ивица се характеризира със съчетание от скалист бряг, малки заливи, плажови ивици с пясъчни дюни. По-голямата част от плажовете имат източна, североизточна и югоизточна експозиция, което предлага и по-оптимални условия за слънчево греене. Плажът на град Бяла е един от най-чистите по нашето черноморие. Това се дължи на факта че се намира на достатъчно далечно разстояние от големите административни градове. Съчетанието на планински и морски климат, прави Бяла едно чудесно за отдих място. Бяла има добре изградена инфраструктура, редовни автобусни линии до съседните градове и курорти, много новопостроени хотели, ресторанти, барове, дискотеки.

  Жилищната сградата, която строи "Клиф инвест" се намира в непосредствена близост до морето - ОКОЛО 200 М., на минути от плажа на гр. Бяла. Районът е спокоен и тих, което предразполага към пълноценна почивка. В сградата има 17 жилища, гаражи, предвидени са и паркоместа. Разпределението на помещенията в апартаментите е решено с оглед постигане на функционалност, съобразена с тенденциите в съвременните дизайн и архитектура, съчетани с българските традиции в строителството. От всеки един прозорец и тераса се разкрива чудесна морска панорама.

  Строителството се изпълнява според модерните технологии и изисквания. Материалите, които се влагат са с европейско качество и притежават съответните сертификати за съответствие. Конструкция е монолитна, безгредова. Ще бъде положена цялостна топло- и хидроизолационна система на стените и покрива.
  Общите части - вход, стълбище, проход, вътрешен двор, вертикална планировка, фасади, покрив – ще бъдат напълно завършени съгласно одобрения архитектурен проект.
  Стените и таваните на жилищните помещения ще бъдат изпълнени с гипсова машинна мазилка, подовете - с нивелирана циментова замазка; на балкона ще бъде положен гранитогрес.
  Вътрешните врати са от фурнирован MDF, а входните – блиндирани, пожароустойчиви със заключващ механизъм.
  Ел. инсталацията ще бъде напълно завършена, с контакти и ключове.
  В и К инсталация ще бъде напълно завършена с PVC тръби, с изискваните по стандарт излази за топла и студена вода в кухненския бокс, водомер.

  На сградата е бъде монтирана луксозна дървена дограма със стъклопакет.
  Всички обекти ще са завършени до ключ, без обзавеждане.

  Всички жилища ще бъдат напълно завършени:

  • За подова настилка е предвиден ламиниран паркет в спалните и всекидневната, теракот в коридора и кухненския тракт и терасите;
  • Стените и таваните ще са боядисани с латекс;
  • В банята е предвидена теракота на пода и фаянс по стените, бойлер, като тя е напълно оборудвана;
  • Жилищата могат да бъдат напълно обзаведени по каталог, срещу допълнително заплащане!

  Схемите на плащане са индивидуални, достатъчно гъвкави според конкретните изисквания на клиентите. В зависимост от договорените начини на изплащане на сумите по сключения договор, са възможни и допълнителни отстъпки от цената на отделните обекти. Строителната компания има договори с банки, които предоставят на клиентите и преференциални условия при финансиране на покупко-продажбите, като е възможно това да бъде осъществено на всеки етап от извършване на строителството.

 •